У соцмережах відповіли терористам непристойною бельгійською картоплею

У соцмережах відповіли терористам непристойною бельгійською картоплею

Фото: Twitter.com/RamiCNN

Два вибухи сталися вранці 22 березня в аеропорту бельгійської столиці.

Користувачі соцмереж почали висловлювати підтримку жертвам терактів в Брюсселі, публікуючи в Instagram, Facebook і Twitter фотографії картоплі фрі, який є кулінарним символом Бельгії.

На колажах, адресованих терористам, страва зображена у формі непристойного жесту і нерідко демонструється на тлі бельгійського прапора. Раніше у вівторок в соцмережах набрали популярність хештеги #PrayForBrussels і #jesuisbrussels. Таким чином, користувачі Twitter, Facebook і "ВКонтакте" з різних країн висловили свої співчуття у зв'язку з серією терактів в Брюсселі.

Нагадаємо, 22 березня, два вибухи прогриміли в аеропорту Брюсселя. Влада Бельгії офіційно визнали вибухи терактом. ЗМІ повідомляють, що в аеропорту вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник.

Після подвійного вибуху в аеропорту також пролунали вибухи біля метро: трагедії сталися на станціях "Маальбек" і "Шуман".

За попередньою інформацією влади, яку оприлюднило агентство Bloomberg, через теракти в метро загинули 20 чоловік, 55 були поранені. В аеропорту вбито 14 людей, 92 людини поранені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація