У США чоловік відправив на той світ чотирьох родичів і застрелився сам

У США чоловік відправив на той світ чотирьох родичів і застрелився сам

Фото: pixabay.com

Також відомо, що 12-річній дівчинці вдалося втекти з дому до початку стрільби.

Чоловік застрелив чотирьох членів своєї родини і потім вчинив самогубство в окрузі Мейсон американського штату Вашингтон, повідомляє місцева поліція.

Повідомляється, що чоловік сам зателефонував правоохоронцям і сказав, що вбив свою сім'ю.

Прибулі на місце поліцейські вступили з ним у переговори, які тривали близько трьох годин. Потім почався штурм будинку, і чоловік застрелився. Також відомо, що 12-річній дівчинці вдалося втекти з дому до початку стрільби.

Нагадаємо, що раніше щонайменше три людини загинули і не менше 20 отримали поранення в результаті стрілянини на фабриці компанії Excel Industries в американському штаті Канзас.Відкрив стрілянину співробітник підприємства.

Раніше поліція США затримала чоловіка, який розстріляв сімох людей в окрузі Каламазу, штат Мічиган.

Прізвища підозрюваного правоохоронці не озвучили. Під час затримання він не чинив опору.

Інцидент стався в суботу, 20 лютого. Стрілянина відбувалася щонайменше у трьох різних місцях. В даний час відомо про сімох убитих. Четверо людей були застрелені на парковці біля ресторану, ще двоє - в інших місцях. Пізніше померла дитина, який також отримав поранення біля ресторану. Місцеві ЗМІ повідомляють, що серед загиблих - дві дівчинки у віці 14 і 9 років.

Нагадаємо, в одному з великих торгових центрів Південної Кароліни в суботу вночі сталася стрілянина. Як повідомляє The State, людей було евакуйовано з центру після того, як очевидець заявив про постріли між двома магазинами. Жертв і постраждалих не було.

Повʼязані теми:

Наступна публікація