У США горила 10 хвилин тягала вольєром 4-річного малюка

У США горила 10 хвилин тягала вольєром 4-річного малюка

Фото: Reuters

Тварину довелося пристрелити.

У США горила 10 хвилин тягала 4-річного хлопчика вольєром, поки тварину не довелося пристрелити.

Моторошний інцидент стався у зоопарку штату Огайо, у Цинциннаті, передає The Daily Mail.

За попередніми даними 4-річний малюк проліз через огорожу та упав з 3-метрової висоти.

У вольєрі на той час перебували три горили. Двох самиць вдалося одразу вивести у клітки, однак, самець на ім'я Харамбе залишився у вольєрі та схопив малюка.

Він тягав дитину територією свого загону близько 10-хвилин, у той час як відвідувачі зоопарку у паніці кричали, аби дитину забрали з вольєру.

На відео, яке зафільмували очевидці жахливих подій, можна почути, як жінка кричить малюку "матуся поряд", "матуся тебе любить", у той час, як дитина плаче.

Працівникам зоопарку довелося пристрелити Харамбе, оскільки не було можливості чекати, поки транквілізатор подіє на збуджену тварину.

Постраждалого малюка доправили до лікарні та подробиці його стану не розголошуються.

За словами директора зоопарку Тейна Мейнарда, це перший випадок, коли довелося убити тварину. До слова, рівнинна горила, до виду якої належав Харамбе, є вимираючим видом. 

Увага! Дане відео містить кадри нерекомендовані для перегляду дітям та людям із вразливою психікою.

 

Нагадаємо, що раніше співробітники чилійського зоопарку у Сантьяго були змушені убити двох левів, аби врятувати життя чоловікові. Той, у розпал дня, коли у зоопарку було багато відвідувачів, заліз до вольєру хижаків завдяки мотузці, роздягнувся та підійшов до левів. Тварини одразу накинулися на непроханого гостя. Виявилося, що у зоопарку не знайшли швидкодійного снодійного, тому хижаків довелося убити, аби врятувати чоловіка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація