У США гравця чиказької бейсбольної команди підозрюють у зґвалтуванні жінки

У США гравця чиказької бейсбольної команди підозрюють у зґвалтуванні жінки

Фото: Reuters

Постраждала стверджує, що приходила до тями, а потім знову непритомніла, поки спортсмен її ґвалтував.

У Чикаго поліція почала розслідування стосовно сексуального насилля жінки гравцем бейсбольної команди Pirates Юнг Хо Каном (Jung Ho Kang). Про це повідомляє New York Daily News.

За словами поліції, 29-річний Кан перебував разом зі своєю командою у Чикаго минулого місяця. Він познайомився із постраждалою через додаток знайомств "Bumble". 17 червня гравець команди запросив дівчину до свого готельного номера. За її словами, вона прийшла близько десятої вечора. Кан пригостив її алкогольним напоєм, після чого дівчина нічого не пам'ятає. Постраждала стверджує, що приходила до тями, а потім знову непритомніла, поки Кан її ґвалтував.

За словами 23-річної жертви нападу, повністю до тями вона прийшла лише у таксі дорогою додому. 19 червня дівчина пішла до госпіталю, аби провести обстеження. Заяву в поліцію вона написала 10 днів потому.

Президент бейсбольної команди зазначив, що він знає про розслідування, однак поки що Кану не висунули жодних звинувачень.

"Ми будемо продовжувати повністю співпрацювати з Управлінням, що займається правами людини. Наразі триває поліцейське розслідування, тому ми не можемо надати більше коментарів. Крім того, ми порадили нашим співробітникам і гравцям також не коментувати це питання. Ми всі повинні з повагою ставитися до розслідування поліції щодо цієї серйозної підозри", - сказав він.

Нагадаємо, раніше відомого бігуна-паралімпійця засудили до шести років позбавлення волі за вбивство своєї подруги Реви Стенкамп. За словами судді, "пом'якшувальні фактори переважують обставини, що обтяжують", тому Пісторіус отримав менше 15 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація