У США поліцейського застрелили у машині під час виписування штрафу

У США поліцейського застрелили у машині під час виписування штрафу

Фото: Reuters

Мотив вбивства поки що невідомий. 

У Сан-Антоніо (Техас, США) невідомий застрелив співробітника поліції, коли той виписував штраф порушнику правил дорожнього руху.

Про це повідомляє The Associated Press.

Голова поліції Сан-Антоніо Вільям Мак-Манус розповів, що загиблий – 50-річний Бенджамін Марконі, офіцер з 20-річним стажем.

За словами Мак-Мануса, його підлеглий сидів у своїй машині і виписував штраф порушнику ПДД, автівка якого стояла перед поліцейською. У цей час ззаду під'їхала інша машина, з неї вийшов чоловік і двічі вистрелив у голову поліцейському. Після того зловмисник сів у своє авто і поїхав геть.

Керівник поліції Сан-Антоніо не вважає, що вбивство якимось чином пов'язане із виписуванням штрафу. За його словами, наразі мотив вбивства невідомий. Мак-Манус додав, що поки що жоден підозрюваний не затриманий.

Нагадаємо, у Дніпрі 25 вересня зранку поблизу автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху.

Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і пізніше померла в лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація