У США тисячі людей зібралися під концертними залами, щоб вшанувати Прінса

У США тисячі людей зібралися під концертними залами, щоб вшанувати Прінса

Прінс / Фото: Reuters

Непритомне тіло зірки знайшли у ліфті.

Світ плаче за американським виконавцем Прінсом. Фіолетові споруди, багато людей на вулицях, сльози і дощ. Один із найчастіших запитів в Google: про смерть 57-річної поп-зірки. Перші чутки про обставини його смерті такі - лікарі нещодавно допомагали Прінсу оговтатися від передозування опіатами. 

Прінс помер на день народження королеви - такими заголовками майорить світова преса. Навіть приїзд Обами до Великої Британії викликав набагато менше інтересу - в цей день на перших шпальтах був лише один американець, йдеться в сюжеті ТСН. 19.30.

У США тисячі людей зібралися під концерт-холлами - співати його пісні, танцювати під його пісні. Десятки споруд у Сполучених Штатах світяться фіолетовим - колір одного з найвідоміших його альбомів - саундтреку до мюзиклу "Пурпурний дощ".

Тисячі фіолетових кульок - на паркані навколо комплексу Пейслі Парк, студії звукозапису і будинку Прінса. Під рясним дощем - сотні фанатів, які досі не вірять, що зірки більше немає.

Непритомне тіло зірки знайшли у ліфті, а до преси потрапив запис розмови поліцейського диспетчера з чоловіком, який каже: він не дихає. 

Пресою ширяться чутки, що лише тиждень тому приватний літак Прінса терміново посадили - бо зірку після концерту в Атланті треба було відкачувати від передозування наркотиків. Про те, що після цього його просили залишитися в лікарні ще на кілька днів - але дізнавшись, що окремої палати надати тут не можуть, Прінс відмовився і полетів далі, хоч і почувався кепсько.

Поліція встановлює причину смерті. Люди, що супроводжували Прінса - наполягають: тиждень тому він захворів на грип. За кілька днів до смерті зірку бачили в аптеці неподалік від власної оселі - виглядав він хворобливим і знервованим.

Подейкують, що у Прінса залишилося багато записів, які ніколи не публікували. Їхня кількість - надійно схованих у сейфі в підвалі будинку - може за приблизними підрахунками сягнути двох тисяч, тож на оприлюднення спадщини поп-зірки піде багато років.

 

Смерть Prince сколихнула весь світ

Смерть Prince сколихнула весь світ

Кореспондент ТСН Яна Слєсарчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація