У США Трампу почали звітувати про нацрозвідку

У США Трампу почали звітувати про нацрозвідку

Фото: Reuters

У такі щоденні звіти включаються матеріали з ЦРУ, держдепартаменту, Пентагону, ФБР, АНБ та інших структур.

Дональд Трамп, який переміг на президентських виборах в США, почав отримувати щоденні доповіді з останніми оперативними даними американських спецслужб, аналогічні за своїм змістом тим, які щоранку надаються чинному главі Білого дому.

Про це із посиланням на телеканал CNN, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Документ, який називається Presidents Daily Briefing, має гриф "цілком таємно" та містить найважливішу інформацію, що відноситься до питань національної безпеки США. У такі щоденні звіти включаються матеріали з ЦРУ, держдепартаменту, Пентагону, ФБР, АНБ та інших структур.

У них наводяться відомості щодо Росії, ситуації в Сирії та Іраку, розвідувальних, контррозвідувальних та військових операцій, що проводяться США, а також діях зовнішньополітичного відомства країни в умовах ситуації, що складається на міжнародній арені.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу на виборах президента США. За його кандидатуру проголосувало 48,1% виборців. Виборці віддали достроково за республіканця 276 голосів. Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів вибірників. Трамп переміг у Флориді, Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Міссісіпі, Алабамі, Джорджії, Канзасі, Арканзасі, північна Кароліна, Теннесі, Південній Кароліні, Західній Вірджинії, Міссурі, Кентуккі, Небрасці, Вайомінгу, Північній Дакоті, Індіані, Айові, Огайо, Айдахо, Північній Дакоті, на Алясці, Монтані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація