У США вчитель та його чоловік вкоротили собі віку після звинувачення у сексі з неповнолітніми

У США вчитель та його чоловік вкоротили собі віку після звинувачення у сексі з неповнолітніми

У США вчитель та його чоловік вкоротили собі віку після звинувачення у сексі з неповнолітніми

Учитель молодших класів Ерік Баббіт / Фото: The Independent

Один з чоловіків спочатку застрелив свого партнера, а потім наклав на себе руки.

У США вчителя молодших класів Еріка Баббіта та його чоловіка Меттью Дейо знайшли мертвими на пляжі після того, як їх звинуватили у сексуальному насильстві над неповнолітніми хлопчиками. Про це повідомляє Independent.

16-річний учень школи, де викладав Баббіт, звернувся у поліцію із заявою про те, що вчитель та його партнер вступили з хлопцем у сексуальні стосунки. Пізніше суд встановив, що чоловіки займалися сексом з щонайменше трьома неповнолітніми хлопчиками.

Поліція намагалася поговорити з парою, однак та відмовилася давати свідчення. Правоохоронці обшукали помешкання подружжя та знайшли на комп'ютері папку "Діти", а також заховану камеру у ванній кімнаті.

Одразу після звинувачень пара позичила пістолет у брата Дейо, зазначивши, що вони їдуть на полювання та потребують зброю для захисту від ведмедів.

Чоловіки поїхали на острів, де спочатку Баббіт застрелив Дейо, а потім вкоротив собі віку. Їхні тіла були знайдені наступного дня. Місцеві жителі підтвердили, що чули постріли за день до цього. Біля тіл чоловіків знайшли прощальну записку.

16-річний підліток, який став жертвою пари, розповів поліції, що чоловіки запропонували йому свою допомогу після того, як він зізнався батькам, що він гей. Крім того, пара була знайома з батьками хлопчика. Чоловіки попросили його батьків взяти підлітка з собою на концерт, однак до заходу вони так і не дійшли. Чоловіки напоїли хлопця алкоголем та дали йому марихуану, а потім відвезли в готель, де усі троє зайнялися незахищеним сексом.

За словами підлітка, він не хотів вступати у стосунки з чоловіками, однак боявся відмовити своєму колишньому вчителю молодших класів та класному керівнику. Хлопець також надав поліції свої фото, на яких він голий разом з Баббітом.

Щонайменше ще два хлопці стали жертвами пари. Один із них розповів, що Баббіт показував йому свої оголені фото та запропонував йому мастурбувати у ванній кімнаті, де і була виявлена прихована камера.

Нагадаємо, раніше британка розповіла, що її зґвалтувало понад сто педофілів протягом двох років. Лише трьох із них ув'язнили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація