У США відкрили стрілянину по 150 учасникам вечірки, є поранені

У США відкрили стрілянину по 150 учасникам вечірки, є поранені

Фото: Reuters

Всі постраждалі були госпіталізовані.

В Південному Бейкерсфілді (штат Каліфорнія - ред) невідомі відкрили стрілянину з машини учасникам вечірки, що проходила поруч з приватним будинком.

Про це пише "Лента.ру".

На заході були присутні близько 150 осіб. Коли більшість з них перебувала на вулиці, коли повз будинок по дорозі проїхав автомобіль. Скільки в ньому було осіб, невідомо. Коли машина наблизилася до відпочиваючих, з неї відкрили вогонь.

В результаті нападу поранення отримали 14 осіб. Двоє з них знаходяться у важкому стані, проте, за відомостями шерифа, загрози їх життю немає. Всі постраждалі були госпіталізовані.

Правоохоронні органи поки не знають, хто може бути причетний до події і які мотиви рухали нападниками.

Нагадаємо, що в США до цих пір не вщухають масові протести, пов'язані з насильством на вулицях міст. 8 липня в Далласі під час маршу проти вбивств темношкірих поліцейськими від кулі снайпера загинули п'ятеро поліцейських, поранення отримали ще дев'ять. Нападник, який був убитий в перестрілці, раніше зізнався правоохоронцям, що засмучений діями поліції щодо чорношкірих і хоче вбивати білих поліцейських.

В Луїзіані пройшли масові арешти учасників маршу до місцевого капітолія. Мітингувальники вийшли на демонстрацію з-за пострілів поліції в двох чорношкірих чоловіків: у результаті були застрелені Алтон Стерлінг в Батон Руж і Филандо Кастілья в Міннесоті. Активісти вирішили перекрити основну магістралі і з-за цього були арештовані.

Мер міста Даллас повідомив про кількість жертв кривавого протесту

Мер міста Даллас повідомив про кількість жертв кривавого протесту

Повʼязані теми:

Наступна публікація