У США зі спецв'язниці втік жорстокий злочинець, якого порівнюють з Ганнібалом Лектером

У США зі спецв'язниці втік жорстокий злочинець, якого порівнюють з Ганнібалом Лектером

Хусейні Найера порівняли з Ганнібалом / Фото: скриншот з відео

Ув'язнені розпиляли сталеві прути у своїх камерах. 

У США з в'язниці особливо суворого режиму Orange County у Каліфорнії втік злочинець, якого порівняли з маніяком з культового фільму "Мовчання ягнят" Ганнібалом Лектером. 

За даними Fox News, заступник генпрокурора округу Хізер Браун описала його як "жорстокого, витонченого і хитрого диявола".

Ідеться про 37-річного Хусейні Найера, колишнього морського піхотинця, який народився в  Ірані. Бурхливі факти з біографії Найєра говорять сама за себе - у 2012 році він брав участь у викраденні наркодилера, запідозривши того у приховуванні грошей, а після катував торговця марихуаною паяльною лампою. Також він змусив іншого підозрюваного відрізати у дилера статевий орган.

Видання нагадує, що 22 січня Найєр та ще двоє його поплічників втекли зі спецв'язниці, розпилявши товсті сталеві прути у своїх камерах. Спочатку вони залізли у водопровідну трубу, а потім спустилися вниз з висоти п'яти поверхів за допомогою мотузок.

Керівництво в'язниці при цьому пояснює, що цей інцидент став першим в цій установі за останні 20 років. За інформацію про місцезнаходження злочинців влада Каліфорнії обіцяє 50 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, що у Бразилії арештанти влаштували перестрілку і підірвали стіну в'язниці. Під час втечі двоє ув'язнених загинули у перестрілці з поліцією.

Повʼязані теми:

Наступна публікація