У США злочинець поранив сімох осіб в психіатричній клініці

У США злочинець поранив сімох осіб в психіатричній клініці

Фото: flickr.com

Нападник був смертельно поранений, він помер дорогою в лікарню.

Озброєний чоловік напав на пацієнтів та медперсонал психіатричної лікарні Тертл Веллі Крик в містечку Хомстед, графство Аллегейни, штат Пенсільванія.

Про це пише CBS.

Невідомий (за деякими даними, під виглядом пацієнта) пробрався на п'ятий поверх, де взяв кількох осіб у заручники. Сімом них він завдав колото-різані рани. На місце НС були викликана поліція. Правоохоронці спробували переконати нападника кинути зброю і здатися, нагадавши, що в його руках знаходяться семеро поранених, яким потрібна медична допомога.

Злочинець викинув ніж, однак опустити пістолет відмовився, тоді поліцейські відкрили вогонь. Нападник був смертельно поранений, він помер дорогою в лікарню. 

Встановлено, що злочин скоїв 38-річний Дастін Джонсон. Його мотиви не відомі, ряд ЗМІ повідомив, що він міг бути пацієнтом клініки, і напад — помста за погане, на його погляд, лікування.

Нагадаємо, що раніше більше 10 ножових поранень завдав вчителю учень в містечку Долина на Прикарпатті. Хлопець ходив до неї додому на додаткові заняття з української мови, і під час чергового заняття виник конфлікт. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація