У Стамбулі зросла кількість жертв ранкового теракту

У Стамбулі зросла кількість жертв ранкового теракту

Фото: Reuters

Влада заборонила висвітлення події, аби не нашкодити слідству.

Вибух прогримів в історичному центрі Стамбула. У повітря злетіла автівка, яку терористи підірвали дистанційно, коли повз проїжджав автобус з поліціянтами, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Губернатор Стамбула вже зробив офіційну заяву про загиблих, але цифри постійно змінюються. На даний момент вже відомо про 12 загиблих. Іще 35 знаходяться в лікарні і деякі з них у важкому стані.

За деякими даними, серед загиблих є дитина.

Всі люди отримали серйозні поранення від металевих елементів, які, судячи з усього, містилися у вибуховому пристрої. В результаті теракту був зруйнований автобус і пошкоджено фасад найближчих будинків.

"Швидка приїхала моментально. Одразу ж з'явилася і поліція", - відзначають очевидці.

В районі поліція просить не залишати домівки. Стамбульський суд ввів тимчасову заборону на висвітлення подій. За словами представників спецслужб, заборону ввели, щоб не ускладнювати роботу слідства.

Поки жодна терористична організація не взяла на себе відповідальність за вибух. Але влада припускає, що це рук справа ІДІЛ.

Раніше повідомлялося, що у стамбульському районі Везнеджилер пролунала серія вибухів. Автомобіль із правоохоронцями розірвало на шматки. Серед загиблих є принаймні семеро силовиків

Поліція Туреччини вже затримала чотирьох підозрюваних в організації терактуЙмовірно, вони орендували автомобіль, начинили його вибухівкою і підірвали, коли повз проїжджав автобус з поліцейськими.

Поліція продовжує пошуки винних у терактів, що трапивсь у центрі Стамбула

Поліція продовжує пошуки винних у терактів, що трапивсь у центрі Стамбула

Повʼязані теми:

Наступна публікація