У Таїланді затримали контрабандистів з останками тигренят з буддійського монастиря

У Таїланді затримали контрабандистів з останками тигренят з буддійського монастиря

Фото: Reuters

Через день від початку операції з перевезення тигрів в одній з морозильних камер всередині комплексу знайшли останки сорока мертвих тигренят.

Влада Таїланду пред'явила звинувачення трьом чоловікам, затриманих при спробі вивезти тигрові шкури, зуби та інші частини тіл мертвих тигрів з буддійського монастиря.

Чоловіків затримали, коли вони виїжджали з території монастирського комплексу на пікапі зі шкірами та валізою з зубами. Зараз вони заарештовані за звинуваченням у контрабанді. Крім того, у них знайшли 700 маленьких посудин з тигрячою шкірою всередині, які в Азії вважаються талісманом, який приносить удачу.

Кілька днів тому фахівці з охорони дикої природи почали вивозити тигрів із знаменитого буддійського монастиря в провінції Канчанабурі, після того як ченців звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами та незаконної торгівлі ними.

Через день після початку операції з перевезення тигрів в одній з морозильних камер всередині комплексу знайшли останки сорока мертвих тигренят. Поки невідомо, з якою метою трупи тварин зберігалися у храмі в замороженому вигляді.

Нагадаємо, випадки жорстокого поводження з тваринами були зафіксовані і в Росії. Там шкуродери годували білого ведмедя живими собаками. Вони розмістили ролик в соцмережах: на ньому чоловік кидає тварина дикого хижака. На відео видно, що злочин відбувається на узбережжі моря чи океану. У той же час голос за кадром належить жінці, закликає чоловіка жбурнути собаку живий. Ведмідь відразу ж нападає на тварину, якому, судячи з коментарів спостерігачів, вдається вирватися і втекти. Також за кадром чути сміх.

У Торонто жінка зістрибнула у вольєр до тигра

У Торонто жінка зістрибнула у вольєр до тигра

Повʼязані теми:

Наступна публікація