У Трампа звинуватили спічрайтерів у скандалі з плагіатом промови Мішель Обами

У Трампа звинуватили спічрайтерів у скандалі з плагіатом промови Мішель Обами

Фото: Reuters

Дружина республіканця Меланія звернулася до фахівців, аби їй "поставили" грамотну мову та прибрали акцент.

Республіканці мають визначитися з єдиним кандидатом на президентські вибори в США через кілька днів – 21 липня. Саме ця партія традиційно обстоювала ідею допомоги Україні зброєю аж до військового втручання, однак оточення Дональда Трампа лобіювало виключення цієї позиції з офіційної передвиборчої програми, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Журналісти американських газет уже зауважили, що таке рішення суперечить настроям більшості республіканців і поглиблює внутрішньопартійний розкол. Однак цю історію затьмарив інший скандал – дружина кандидата Меланія Трамп у своєму виступі слово в слово повторила кілька зворотів із промови Мішель Обами на підтримку свого чоловіка, що була виголошена вісім років тому. Республіканку вмить звинуватили в плагіаті.

Через кілька годин після виступу потенційної першої леді прес-служба Трампів розповсюдила заяву, в якій ішлося, що у всьому винна команда спічрайтерів, які робили нотатки щодо емігрантського досвіду Меланії, до котрих додали власні думки. Інший менеджер кампанії Трампа, відомий українцям як радник президента-втікача Віктора Януковича Пол Манафорт, заявив, що Меланія нічого не крала. Мовляв, великі думки і загальні фрази щодо цінностей – просто літають у повітрі.

Кореспондент ТСН Наталка Пісня

Політичні погляди Трампа та звинувачення його дружини в плагіаті стали темою світових ЗМІ

Політичні погляди Трампа та звинувачення його дружини в плагіаті стали темою світових ЗМІ

Повʼязані теми:

Наступна публікація