У Великобританії чоловіка засудили до довічного ув'язнення за зґвалтування та удушення дівчини

У Великобританії чоловіка засудили до довічного ув'язнення за зґвалтування та удушення дівчини

У Великобританії чоловіка засудили до довічного ув'язнення за зґвалтування та удушення дівчини

Фото: Metro

Чоловік заманив 20-річну дівчину в свій дім з нічного клубу.

У вівторок, 2 серпня, Едварда Теннісвуда засудили до довічного ув'язнення за зґвалтування та вбивство 20-річної Індії Чіпчейз у місті Нортгемптон, що у Великобританії. Про це повідомляє Metro.

Засуджений заперечує свою причетність до зґвалтування та вбивства. Він заявляє, що між ними був палкий та органічний секс, а померла вона через те, що він у вихорі пристрасті випадково сильно стис руки навколо її шиї. Суд визнав Теннісвуда винним у вбивстві.

Повідомляється, що 30 січня Індія Чіпчейз вийшла з нічного клубу, однак не сіла в таксі, яке викликала, оскільки водії попросив передплату за проїзд. Тоді вона захотіла повернутися до нічного клубу, але її не пустили, тому що вона була в стані сильного алкогольного сп'яніння. Саме тоді, о 1:15 ночі 52-річний Теннісвуд підійшов до неї та переконав сісти в таксі, яке він викликав собі.

Чоловік попросив водія зупинитися на кілька метрів раніше від його будинку, аби той не знав точну адресу. Затим чоловік заманив дівчину до свого дому, де й вчинив злочин. Індія Чіпчейз померла о 3 ранку. Наступного дня її батьки заявили в поліцію про те, що їхня донька зникла, оскільки вона не вийшла на роботу о 16:00.

Теннісвуд зґвалтував та убив 20-річну Чіпчейз / Фото: Metro

Поліція знайшла труп дівчини, накритий пластиковою плівкою, на матрасі в будинку Теннісвуда. Вона була побита, зґвалтована та задушена. Кров Теннісвуда знайшли під її нігтями, що було свідченням боротьби між загиблою та нападником.

Під час слідства та на суді Теннісвуд не відчував мук сумління та заперечував свою провину.

Нагадаємо, раніше сімейну пару засудили до довічного ув'язнення за вбивство своєї дворічної дитини. Дитина померла через розрив серця, викликаний сильною травмою від тупого предмету.

Повʼязані теми:

Наступна публікація