У Великобританії перенесли суд у справі Буковського

У Великобританії перенесли суд у справі Буковського

Фото: Вікіпедія

Більше трьох тижнів тому Буковський оголосив голодування в знак протесту.

Суд в англійському місті Кембридж у справі колишнього радянського дисидента Володимира Буковського, обвинуваченого у виготовленні і зберіганні непристойних зображень дітей, перенесено на 12 грудня.

Буковський раніше вже заявляв про свою невинність. Він був присутній на слуханнях у понеділок в інвалідному візку. Сам Буковський сказав журналістам, що готується припинити голодування. Звинувачення у виготовленні і зберіганні дитячої порнографії були висунуті проти Володимира Буковського в минулому році.

Письменник і активіст, повідомляє інтернет-ресурс Cambridge News, повернувся в Сполучене Королівство з Німеччини, де проходив лікування, щоб особисто бути присутнім на суді. Більше трьох тижнів тому Буковський оголосив голодування на знак протесту проти дій британських властей, які, як вважає 72-річний дисидент, намагаються очорнити його ім'я.

Буковський подав до прокуратури зустрічний позов про наклеп. Він розраховував, що слухання відбудуться раніше, ніж почнеться суд за звинуваченнями у дитячій порнографії. Однак розгляд його позову неодноразово переносилося.

Повʼязані теми:

Наступна публікація