У єгипетському МВС оприлюднили офіційні подробиці стрілянини в готелі Хургади

У єгипетському МВС оприлюднили офіційні подробиці стрілянини в готелі Хургади

У стрілянині постраждали троє туристів / Фото: Reuters

У відомстві не підтверджують інформацію про трьох загиблих.

У Єгипті під час стрілянини в курортному місті Хургада постраждали двоє громадян Австрії та один підданий Швеції. Своєю чергою, в австрійському МЗВ підтвердили цю інформацію.

Про це йдеться в заяві єгипетського МВС, інформує РБК.

Як повідомляють у відомстві, двоє терористів проникли в готель через ресторан, який виходить на вулицю. Терористи погрожували мешканцям готелю холодною зброєю.

Місцевим правоохоронцям вдалося зупинити й схопити нападників. У результаті перестрілки один із терористів загинув, другий отримав поранення. Один зі злочинців був озброєний сигнальним пістолетом, а другий - холодною зброєю.

У відомстві зазначають, що під час перестрілки постраждали троє туристів, всі вони доставлені в лікарню. Одного із поранених відпустили з лікарні одразу після надання допомоги.

Офіційний представник МОЗ Єгипту Халед Муджахед також повідомив, що поранення отримали  громадяни Данії та Німеччини. Проте у МЗС Данії повідомили, що не мають інформації про пораненння своїх підданих під час збройного нападу в Єгипті. У МЗС ФРН поки також не може підтвердити інформацію про постраждалих туристів з Німеччини.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в терористів був "пояс смертника". Окрім того, РИА Новости приводили інформацію про загибель трьох туристів. Однак у єгипетському МВС цю інформацію не підтвердили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація