Учасники "Маршу миру" вже понад годину йдуть Москвою нескінченним потоком

Учасники "Маршу миру" вже понад годину йдуть Москвою нескінченним потоком

Люди продовжують прибувати на "Марш миру" у Москві / Фото: Скріншот з відео

Поліція побачила близько 6 тисяч учасників, а опозиційний політик Борис Нємцов - 100 тисяч.

Вже понад годину триває у Москві "Марш миру".

Між оцінками кількості учасників поліції, організаторів і політиків - прірва. Силовики вгледіли лише близько 6 тисяч людей, організатори - близько 40 тисяч, а політики - понад 50 тисяч. А російський опозиціонер Борис Нємцов взагалі заявив про 100 тисяч учасників акції.

Проте у будь-якому разі остаточні підрахунки поки що неможна зробити. Адже як передає кореспондент "Радіо Свобода", люди продовжують йти нескінченним потом. Біля "рамок", повз які потрібно пройти задля участі у "Марші...", досі черги.

Провокації були, але не значні. За огорожею, яка відділяла колону, час від часу з'являлись люди з плакатами "ДНР", "Новоросії" та вигукували образи на адресу учасників "Маршу...". Проте до сутичок справа не дійшла.

Варто зазначити, що багато людей не поболися прийти на "Марш миру" цілими родинами, навіть з маленькими дітьми. У багатьох були синьо-жовті кульки, синьо-жовтий одяг, а у жінок - вінки.

Нагадаємо, учасників "Маршу миру" у Москві прогнали через "рамки" і повідбирали плакати з Путіним. Через це акція почалася із 20-хвилинною затримкою, адже аби взяти участь в акції пришли тисячі людей.

Дивіться на ТСН.ua онлайн-трансляції з "Маршів миру" у Москві і Петербурзі!

Повʼязані теми:

Наступна публікація