Удар по рейтингу. Трамп стане першим за півтора століття президентом США без домашньої тварини

Удар по рейтингу. Трамп стане першим за півтора століття президентом США без домашньої тварини

Фото: Reuters

Домашні улюбленці допомагали пом'якшити імідж президентів і часто складали їм компанію на фотосесіях.

Новообраний президент США Дональд Трамп може стати першим за півтора століття президентом, у якого немає чотириногого улюбленця.

Про це пише видання Daily Mail і наводить цитату Гаррі Трумена, який керував країною в 1945-53 роках: "Якщо хочеш мати друга у Вашингтоні, заведи домашню тварину".

Останнім президентом без вихованця був Ендрю Джексон, який керував країною в середині XIX століття. Всі інші глави держави тримали в Білому домі найрізноманітніших тварин, від кішок і собак до ведмедів, тигрів і карликового бегемота (останній був компаньйоном 30-го президента США Кальвіна Кулиджа). В Авраама Лінкольна була улюблена свиня і гусак Джек, а у Теодора Рузвельта - борсук Йосип.

Домашні улюбленці допомагають пом'якшити імідж президента і часто складають йому компанію на фотосесіях. У скотч-тер'єра Джорджа Буша-молодшого, Барні, був свій сайт, а спанієль Буша-старшого Міллі значився автором бестселера "Книга Міллі", в якій описувалося життя Білого дому очима собаки.

У США навіть існує музей президентських домашніх вихованців.

Відсутність у Трампа тварини під час перебування в Білому домі може негативно позначитися на його рейтингах, вважає Daily Mail. Втім, це не перша традиція, якою нехтує обраний президент США, зазначає видання.

Трамп і далі відмовлятися від своєї передвиборчої риторики

Трамп і далі відмовлятися від своєї передвиборчої риторики

Повʼязані теми:

Наступна публікація