Українців застерігають від поїздок на південно-східне узбережжя США

Українців застерігають від поїздок на південно-східне узбережжя США

Фото: Reuters

У кількох штатах оголошено надзвичайний стан у зв'язку з наближенням урагану.

МЗС рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до прибережних регіонів американских штатів Флорида, Джорджія, Південна Кароліна и Північна Кароліна, де очікується потужний ураган "Метью".

Про це повідомили "УНІАН" у прес-службі МЗС України.

"МЗС рекомендує громадянам України, які перебувають на території штатів Флорида, Джорджія, Південна Кароліна і Північна Кароліна або планують їх відвідати, утриматися найближчим часом від поїздок до прибережних регіонів; стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації; виконувати інструкції рятувальних служб, а також зважати на можливі зміни у русі сухопутного та повітряного транспорту", - повідомили агентству.

Нагадаємо, потужний ураган "Метью" мчить до США: близько 2 млн людей попередили про необхідність евакуаціїНайсильніший ураган століття "Метью" прямує до Багамських островів та узбережжя США. Так, зокрема про необхідність евакуації попередили мешканців штатів Джорджія, Південна Кароліна та Флорида. Люди скупили в магазинах всі предмети першої необхідності та спорожнили заправки, готуючись до удару стихії.

Ураган "Метью" змив в океан цілі містечка та забрав життя щонайменше 26 осіб

Ураган "Метью" змив в океан цілі містечка та забрав життя щонайменше 26 осіб

Повʼязані теми:

Наступна публікація