Усьому своя межа: розгніваний Папа Римський накричав на вірянина-егоїста

Усьому своя межа: розгніваний Папа Римський накричав на вірянина-егоїста

Фото: Reuters

Папа Римський Франциск розлютився на вірян в Мексиці, які схопили його за руки.

Папа Римський Франциск розгнівався на людей в Мексиці, які накинулися на нього, коли він опустився до дитини в інвалідному візку. Про це повідомляє The Telegraph.

Франциск перебував у п'ятиденній поїздці в Мексиці. Там він привітав уболівальників зі стадіону в західній частині міста Морелла, коли стався інцидент. Як виявилося, навіть у понтифіка є своя межа.

Після зустрічі з молодими танцюристами і співаками, Папа підійшов привітати вірян, і той його схопили і потягли за руки. Чоловік, який схопив його, не відпустив Франциска навіть після того, як Папа втратив рівновагу і впав на дитину в інвалідному візку. Охоронці і помічники Папи схопили його і вберегли від падіння, але Франциск вже розгнівався і обрушився на людей з критикою і злістю.

Дивлячись на людину він з криком двічі іспанською сказав: "Не будь егоїстом".

Як відомо, Папа Франциск завжди намагався бути ближче до людей, не дивлячись на те, що на його попередника Івана Павла II в 1981 році було скоєно замах.

"Це правда, що все може статися, але давайте дивитися правді в очі, в моєму віці мені нема чого втрачати", - заявляв Франциск два роки тому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація