Узбецькі лікарі підтвердили, що няня-дітовбивця з Москви страждає на шизофренію

Узбецькі лікарі підтвердили, що няня-дітовбивця з Москви страждає на шизофренію

Фото: Reuters

Гюльчехра Бобокулова більше 10 років перебуває на обліку у психіатра.

Самаркандський обласний психоневрологічний диспансер в Узбекистані підтвердив, що няня-дітовбивця з Москви Гюльчехра Бобокулова перебувала на обліку у психіатра.

За даними лікарів, підозрювана у вбивстві 4-річної дівчинки з 2003 року перебувала на обліку у психлікарні в Самарканді з діагнозом "гострий шизофренічний розлад", повідомляє РИА Новости.

У лікарні зазначили, що у Бобокулової регулярно відзначалися "відхилення у психіці з втратою контролю над своїми діями".

Як повідомлялося, 29 лютого, в Москві біля станції метро "Жовтневе поле" жінка з головою вбитої дитини в руках почала кричати "Аллах Акбар". За попередньою інформацією, вона працювала нянею і вбила 4-річну дівчинку, за якою доглядала. Після цього зловмисниця відрізала голову дитині і підпалила квартиру.

Поведінка жінки налякала не тільки випадкових перехожих, але і поліцію. "Вона прийшла до входу в метро з червоним пакетом, з якого дістала голову дитини. Вона ходила довго і щось кричала, але до неї ніхто не підходив, всі боялися", — розповіли очевидці. 

Інтернет-користувачі піддали критиці дії московської поліції під час затримання жінки. Юзери звернули увагу, що за антипутінські плакати і мітинги правоохоронці в'яжуть протягом п'яти хвилин, а підійти до жінки, яка погрожує вчинити теракт, не можуть протягом години.

Суд Москви ухвалив рішення арештувати на два місяці жінку, яка відрізала дитині голову

Суд Москви ухвалив рішення арештувати на два місяці жінку, яка відрізала дитині голову

Повʼязані теми:

Наступна публікація