В Афганістані невідомі атакували неурядову організацію та взяли заручників

В Афганістані невідомі атакували неурядову організацію та взяли заручників

Фото: Reuters

Крім того, в урядовому кварталі Кабулу пролунав вибух.

У ніч проти вівторка, 6 вересня, у столиці Афганістану Кабулі пролунав потужний вибух у діловому кварталі. Водночас двоє нападників, особа яких поки не встановлена, атакували неурядову організацію. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Як уточнює афганська агенція АІР, смертник вчинив атаку неподалік будівлі міністерства оборони країни. Унаслідок інциденту десятки людей отримали поранення, у тому числі співробітники служби безпеки.

Крім того, вночі проти вівторка у Кабулі двоє нападників атакували будівлю неурядової організації Care. Мета зловмисників наразі не встановлена. Унаслідок нападу загинула одна людина, ще кілька людей дістали поранення. Також поліція повідомила про взяття заручників. За останніми даними, 30 людей уже було звільнено. Іноземців серед заручників немає.

"Правоохоронці звільняють район нападу", - повідомили у МВС.

Також повідомляється, що останній вибух і напад на Care пов'язані між собою.

Зазначимо, протягом понеділка, 5 вересня, у афганській столиці було вчинено два теракти, унаслідок яких загинули 24 людини, ще 91 особа отримали поранення.

Нагадаємо, раніше у південній провінції Афганістана, Забулі, сталася кривава аварія. Унаслідок зіткнення автобусу із бензовозом загибли щонайменше 36 пасажирів, а 28 отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація