В Афганістані впав літак із українцями на борту

В Афганістані впав літак із українцями на борту

Фото: Корреспондент.net

Комісію, яка буде розслідувати інцидент, уже створили

В Афганістані розбився вантажний літак АН-12, який орендувала азербайджанська компанія Silk Way для перевезення вантажів територією Афганістану, пише "trend.az" з посиланням на повідомлення державної Адміністрації цивільної авіації Азербайджану.

Видання зазначає, що на борту повітряного судна у складі екіпажу перебували троє українців, а також громадянин Узбекистану (капітан) та азербайджанець.

Видання зазначає, що літак упав під час вильоту із аеропорту Двайєр.

"Державною Адміністрацією цивільної авіації Азербайджану створена комісія з розслідування даної події. Наразі йде процес узгодження з авіаційною владою Афганістану вильоту 19 травня представників комісії на місце події для розслідування причин інциденту", - пише видання

Нагадаємо,  15 травня,  найбільший в світі літак - український Ан-225 "Мрія"  вперше здійснив переліт з Європи до Австралії та приземлився в аеропорту Перт. Аби подивитися на вражаючу посадку лайнера, до аеропорту приїхали близько 20 тисяч осіб. Деякі із свідків грандіозної події ночували в автомобілях, аби подивитися на українську "Мрію". Після приземлення із вікна літака вивісили прапор України.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація