В Анапі на російських опозиціонерів напала "купа ряджених" разом з поліцією (Відео)

Одного з представників ФБК - Артема Торчинського - били ногами.

У Росії в аеропорту Анапи невідомі разом з правоохоронцями напали на представників опозиційної організації Фонд боротьби з корупцією. Про це повідомив в Twitter засновник Фонду Олексій Навальний, якого нещодавно затримали на 2 години.

"В аеропорту Анапи купа ряджених разом з поліцією напала на групу ФБК. Налетіли, не давши зняти рюкзаки, повалили. Били і чоловіків, і дівчат. Поліція їм допомагає. Всього нападників близько 30 осіб. На весь аеропорт випадково опинилося 2 (два) поліцейських", - написав він у соцмережі.

Обережно, на выдео нецензурна лексика

Одного з представників ФБК - Артема Торчинського - били ногами, поки він лежав з рюкзаком на спині, повідомив Навальний.

Прес-секретар російського опозиційного політика Кіра Ярмиш додала, що у Торчинського розбита скроня.

Фонд боротьби з корупцією відомий своїми резонансними розслідуваннями про розкішне життя російських чиновників. Зокрема, він встановив, у якому будинку проживає прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Будинок російського чиновника розташований у відомому престижному підмосковному районі і коштує трохи більше мільярда рублів.

Крім того, Фонд боротьби з корупцією виявив "палац" російського міністра оборони Сергія Шойгу вартістю 18 млн доларів в елітній Рубльовці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація