В Анкарі можуть статися нові теракти - посольство Німеччини

В Анкарі можуть статися нові теракти - посольство Німеччини

Фото: Reuters

Теракти готуються, зокрема, в торгових центрах.

Німецьке посольство в Анкарі попередило громадян Німеччини про ймовірность нових терактів у турецькій столиці.

Дипломати отримали попередження про можливі напади в торгових центрах.

Про це пише DW.

Посольство Німеччини в Анкарі попередило, що громадян ФРН, якы перебувають у німецькій столиці про можливості нових атак терористів, які можуть статися в найближчий час.

Співробітники німецької дипмісії звернулися до своїх співвітчизників з проханням при нагоді прямувати додому і чекати подальшого розвитку подій.

За даними дипломатів, з'явилися конкретні попередження про теракти, які готуються, зокрема, в торгових центрах. У посольстві також відзначили, що через погрози в Анкарі достроково закрилися німецькі школи і дитячі сади.

Нагадаємо, що вибух стався 13 березня на автобусній зупинці в самісінькому центрі турецької столиці — поблизу одного з офісів глави уряду — в момент великого скупчення людей. За попередньою інформацією, замінований автомобіль вибухнув, перебуваючи між двома автобусами.

За іншими даними, автомобіль смертника врізався в один з автобусів. За останніми даними, в результаті теракту загинули 37 людини, серед них один або двоє — смертники. У лікарні доставлено 125 чоловік, 19 знаходяться в критичному стані.

Влада Туреччина назвала ім'я смертниці, яка підірвала себе в Анкарі

Влада Туреччина назвала ім'я смертниці, яка підірвала себе в Анкарі

Повʼязані теми:

Наступна публікація