В Австрії електричка зіткнулась з товарними вагонами

В Австрії електричка зіткнулась з товарними вагонами

Загиблих немає, поранено 16 осіб.  

У Австрії сьогодні сталося зіткнення приміського потяга з товарними вагонами. П'ять порожніх товарних вагонів відкотилися з допоміжного шляху в районі населеного пункту Рандегг і врізалися у приміський пасажирський поїзд на вокзалі міста Визельбург (федеральна земля Нижня Австрія).

Про це повідомив ТАСС, посилаючись на представника компанії ÖBB ("Австрійські федеральні залізниці") Хрістофера Зайфена.

"П'ять порожніх товарних вагонів по ще не з'ясованою причини мимовільно відкотилися в районі містечка Рандегг і, подолавши відстань понад 10 км, врізалися в потяг, що стояв на вокзалі Визельбург", - сказав співрозмовник агентства.

Представник залізничного оператора Австрії додав, що спеціальна комісія працює на місці для з'ясування причин надзвичайної ситуації.

Зазначається, що представник Червоного хреста Андреас Ценкер повідомив, що в результаті НП постраждали 12 осіб, які перебували у приміському поїзді. "Четверо з них отримали важкі травми, вісім - незначні, - сказав Ценкер. - Серед постраждалих є як пасажири, так і співробітники залізниці".

За його словами, всі постраждалі госпіталізовані. Всього на місці працювали близько 30 рятувальників і був задіяний рятувальний вертоліт з Лінца. Рух залізничного транспорту на станції внаслідок аварії ускладнено не було.

Однак, згідно іншої інформації, внаслідок аварії поранення отримали 16 людей, стан двох жінок – важкий.

Наразі незрозуміло, чому товарні вагони виявилися незакріпленими.

Нагадаємо, у ніч на 9 жовтня з рейок зійшов потяг на острові Лонг-Айленд, штат Нью-Йорк, США. У поліції заявили, що в результаті залізничної аварії було поранено до 20 осіб, ніхто не загинув.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація