В Іспанії хочуть вбити матір бика, який на смерть пронизав рогами матадора

В Іспанії хочуть вбити матір бика, який на смерть пронизав рогами матадора

Фото: Reuters

За традицією, матір бика, який вбив матадора, слід убити, щоб "знищити весь поганий родовід".

В Іспанії активісти почали кампанію на захист тварин, щоб запобігти вбивству матері бика, який напередодні на смерть пронизав рогами матадора.

За традицією, матір бика, який убив матадора, слід убити, щоб "знищити весь родовід", повідомляє Mirror.co.uk.

Але розлючені прихильники антижорстокості до тварин вважають, що це несправедливо і бики не повинні платити за смерть матадора, оскільки він сам знав на що йде.

В соціальній мережі Twitter був створений тег #SalvemosALorenza, який за добу використали вже тисячі людей по всій Іспанії.

"Вбивати биків і засуджувати до смерті їхніх матерів, щоб "викосити" потомство" іспанської кориди - це нелюдяно і це жага крові", - пишуть користувачі в соцмережах.

Інші користувачі пишуть, що не згодні з такими традиціями, які засновані на насильстві, помсті та крові.

Нагадаємо, в Іспанії матадор Віктор Баррі був убитий биком на арені прямо під час виступу.

Смертельних випадків кориди Іспанія не знала вже більше тридцяти років, з тих пір як в 1985 році під час виступу загинув матадор Хосе Куберо, що виступав під псевдонімом Йийо.

Виступ Барріо відбувалося в іспанському місті Теруель і транслювалося по місцевому телебаченню в прямому ефірі. На записі видно, як бик підкидає 29-річного матадора в повітря, а потім пронизує рогами праву сторону його грудної клітки. Лікарі відразу ж поспішили на допомогу тореадору, але їм не вдалося його врятувати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація