В Італії на дев'ятий день після землетрусу врятували собаку

В Італії на дев'ятий день після землетрусу врятували собаку

Фото: Reuters

З-під руїн у Аматріче врятували близько 200 тварин.

В італійському місті Аматріче пожежники, які працюють у зоні лиха, врятували собаку з-під уламків на дев'ятий день після землетрусу, пише Associated Press.

Золотистий ретривер на прізвисько Ромео, після того, як його витягли, зміг зістрибнути з купи уламків і самостійно зробити кілька кроків. Як пояснили пожежники, вони супроводжували господарів тварини, які хотіли забрати речі із зруйнованого будинку, і в цей момент почувся собачий гавкіт.

Раніше рятувальники витягли з-під уламків житлового будинку в Аматріче домашню кішку, яка провела під руїнами п'ять днів. З-під руїн у Аматріче врятували близько 200 тварин.

Кількість загиблих в результаті масштабного землетрусу в Італії становить 291 особи. Найбільше жертв у Аматріче, зараз підтверджено інформацію 230 загиблих. Саме в цьому місті кількість загиблих постійно зростає. У Аккумоле результаті землетрусу померло 11 осіб, в місті Аркуата-дель-Тронто кількість жертв досягла 49 осіб.

У лікарнях перебувають 388 постраждалих, 40 з них - у критичному стані. 2500 чоловік залишилися без даху над головою. Ще багато людей перебувають під завалами.

Місцева влада відзначає, що надії знайти під завалами живих практично немає.

"Тільки диво допоможе дістати наших друзів живими з-під завалів, але ми все ще продовжуємо копати, бо багато з них пропали", - заявив журналістам мер Аматріче Серджіо Пироцце.

У Італії зросла кількість жертв землетрусу

У Італії зросла кількість жертв землетрусу

Повʼязані теми:

Наступна публікація