В КНДР зняли жахливе відео, на якому 5-річних дітей використовують як рабську силу

В КНДР зняли жахливе відео, на якому 5-річних дітей використовують як рабську силу

В КНДР зняли жахливе відео, на якому 5-річних дітей використовують як рабську силу

Щодня порушуються права мільйонів корейських дітей.

В Північній Кореї зафіксували жахливі кадри, на яких видно як 5-річні діти з примусу ремонтують залізницю. На відео задокументовано, як влада КНДР, порушуючи права людини, незаконно експлуатує дітей. Про це повідомляє The Mirror.

Дітей спеціально забрали з уроків і направили на примусову працю, де вони без спочинку протягом 10 годин ремонтують залізницю. 

Жахливі кадри засвідчують, як дівчата, поділившись на пари, тягнуть каміння напружуючись з усих сил. Видно, як маленький хлопчик здригається під вагою важкої каменюки, яку його змушують носити.

За словами представника Європейського альянсу з прав людини в КНДР Майкла Глендіннінга, використання дитячої праці - найгірший злочин з боку держави.

Активісти стверджують, через те, що деякі діти не можуть завершити роботу, їх жорстоко за це б'ють. 

Британський посол в ООН Метью Райкрофт назвав примусову працю в Північній Кореї "сучасним видом рабства". В Кореї з населенням понад 24 млн людей, щодня мільйони дітей використовуються для невільницької праці. 

Експерти з прав людини стверджують, що це не лише фізичне насильство над дітьми, а ще й психологічне. Дітей постійно піддають критиці та ідеологічній обробці. 

Зазначається, що Північна Корея залишається однією з небагатьох держав, яка не є членом Міжнародної організації праці, яка "прагне до просування соціальної справедливості і міжнародно визнаних прав людини і праці".

Нагадаємо, раніше через порушення прав людини США ввели санкції проти КНДР. В список санкцій ввійшли деякі високопосадовці серед яких лідер Північної Кореї Кім Чен Ин.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація