В Ріо-де-Жанейро поблизу олімпійських об'єктів застрелили двох людей

В Ріо-де-Жанейро поблизу олімпійських об'єктів застрелили двох людей

Фото: Reuters

Обидва випадки пов'язані із пограбуваннями.

У перший день Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро застрелили двох людей поруч із спортивними об'єктами, де відбуваються змагання.

Про це йдеться у заяві бразильської поліції у суботу, 6 серпня, повідомляє AFP.

Поблизу стадіону "Маракана", де відбувалася церемонія відкриття Ігор, поліція застрелила грабіжника. Правоохоронці заявляють, що цей чоловік грабував людей біля стадіону, коли його перехопив і застрелив один зі співробітників поліції, які були надіслані в Ріо з іншого району Бразилії.

Годиною раніше троє озброєних грабіжників напали на 51-річну жінку-архітектора, яка їхала за кермом власного авто по Олімпійському бульвару, в районі переробленого порту, де зараз знаходиться олімпійський вогонь. Жінка намагалася втекти від грабіжників, але була вбита пострілом в голову.

Атмосфера на вулицях Ріо-де-Жанейро під час відкриття Олімпіади-2016

Атмосфера на вулицях Ріо-де-Жанейро під час відкриття Олімпіади-2016

Нагадаємо, у Ріо-де-Жанейро на фініші велотраси пролунав гучний вибух. Поліція спокійно контролює район, де стався вибух, немає жодних ознак паніки. Спортивний журналіст британського телеканалу Sky News Скотті Стівенсон написав із посиланням на поліцейських, що це був контрольований вибух. Правоохоронці знешкодили підозрілий пакет.

Літні Олімпійські Ігри у Ріо-де-Жанейро стартували 5 серпня і триватимуть до 21 серпня. У змаганнях беруть участь спортсмени з 207 країн.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація