В Ростов-на-Дону прибули родичі загиблих у катастрофі "Боїнга"

В Ростов-на-Дону прибули родичі загиблих у катастрофі "Боїнга"

Фото: vk.com/rostovnadonu

Причиною падіння "Боїнга" називають погані погодні умови.

Близько 600 людей - близьких, родичів і друзів загиблих при катастрофі "Боїнга" прибули вранці 19 березня в аеропорт Ростова-на-Дону. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на своє джерело в оперативному штабі з ліквідації наслідків аварії.

"Родичам буде виплачена компенсація. Зараз вирішується питання про її розмір. Він залежить від складу сім'ї", - сказав джерело.

Джерело не виключило, що траур в регіоні триватиме два дні, починаючи з неділі, 20 березня.

В аеропорту з рідними і близькими працюють 25 психологів. Ростовська влада вирішує питання з розміщенням людей у готелях, повідомив на селекторній нараді в МНС Росії губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

Літак компанії FlyDubai розбився під час заходу на посадку в аеропорту Ростова-на-Дону вночі проти 19 березня. Лайнер прямував рейсом з Дубая в Ростов-на-Дону.

Літак торкнувся землі і розлетівся на шматки. За попередніми даними, на борту знаходилися 55 пасажирів і сім членів екіпажу, усі вони загинули.

Як заявив губернатор Ростовської області Василь Голубєв, як причину падіння "Боїнга" розглядають тільки версію погодних умов. Вночі проти суботи у регіоні був дощ і сильний вітер, напередодні МНС оголосило штормове попередження.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація