Вбивця поліцейських у Далласі виявився військовим резервістом, який служив в Афганістані

Вбивця поліцейських у Далласі виявився військовим резервістом, який служив в Афганістані

Фото: Reuters

Загалом чоловік шість років прослужив в американському війську.

Людина, яку називають головним підозрюваним у смертельній стрілянини в американському Далласі, був військовим резервістом, який служив в Афганістані.

Про це повідомляє AFP з посиланням на заяву американських військових.

25-річний мешканець Техасу Міхей Хав'єр Джонсон служив в Афганістані з листопада 2013 по липень 2014 року. Загалом він служив в якості активного резервіста протягом шести років - з 2009 по 2015 роки, в званні рядового першого класу, і спеціалізувався на деревообробному виробництві і цегляній кладці.

CNN, посилаючись на неназваного співробітника правоохоронних органів, повідомив, що Джонсон не мав судимості, також нічого невідомо про його зв'язок з екстремістами.

Мер міста Даллас повідомив про кількість жертв кривавого протесту

Мер міста Даллас повідомив про кількість жертв кривавого протесту

Нагадаємо, 8 липня у США в центрі міста Даллас невідомі відкрили стрілянину по поліцейським. Трагедія сталася під час акції протестів, які охопили країну через вбивства копами темношкірих громадян.

Свідки почули близько 20 пострілів. Під час стрілянини нападники влучили в понад 10 поліцейських. В результаті нападу п'ятеро правоохоронців загинули, а, щонайменше, семеро отримали поранення. Підозрюваний був убитий під час штурму поліцією будинку, де він ховався. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація