Веселий коров'як. У Росії влаштували дивакуватий конкурс із жбурляння екскрементів

Сотні людей приїхали подивитися на скандальне дійство. 

У Пермському краї РФ місцеві жителі влаштували турнір із метання коров'ячих екскрементів.

Незвичний фестиваль відбувся вчора, 9 липня, у Кирилівському сільському поселенні. Своєрідною "родзинкою" програми став чемпіонат з метання коров'яків (коров'ячих екскрементів). Готувалися до проведення дивного змагання ще з весни.

Видання Ura.ru пише, що "снаряди" перм'яків  фактично не пахнуть та не залишають слідів на одязі.

"Та ти його спробуй укуси - нічого з тобою не станеться. Він як цемент міцненький, навіть не смердить. Всім весело, і ніякої боулінг не потрібен ", - наводить журналіст цитату одного із учасників змагання.

Загалом у фестивалі брали участь близько 500 людей. Окрім головного заходу, для росіян влаштували безпрограшну лотерею, футбол та пляжний волейбол. Завершилися розваги проведенням файєр-шоу.

Примітно, що турінр  "Веселий коров'як" - своєрідний бренд села. Минулого року він прославився на всю РФ та викликав справжній скандал. Міністра культури Пермського краю Ігоря Гладнєва висміяли через підтримку заходу, бо кошти на нього виділяли із регіонального бюджету.

Нагадаємо, у російському місті Ставрополь під час святкування Масляни людей годували млинцями із лопатпротягуючи їх через огорожу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація