Від Трампа вимагають пояснити роль Кремля у його кампанії на виборах у США

Від Трампа вимагають пояснити роль Кремля у його кампанії на виборах у США

Фото: Reuters

За словами демократів, звільнення Манафорта мало що змінило.

У штабі кандидата на виборах президента США Гілларі Клінтон закликали її суперника Дональда Трампа пояснити роль Кремля у його кампанії.

Про це менеджер кампанії демократів Роббі Мук заявив в ефірі телеканалу ABCNews.

Коментуючи скандал зі звільненням полтітехнолога Пола Манафорта, керівника штабу Трампа, він уточнив, що це не означає повне витіснення росіян з кампанії республіканця.

"Рука Кремля вже тривалий час працює в цій кампанії. Очевидно, що там підтримують Дональда Трампа. Але тепер треба, щоб Дональд Трамп пояснив, яку роль відіграє Кремль в його кампанії", - заявив Мук.

Пол Манафорт нелегально переводив мільйони доларів з України в США для Партії регіонів

Пол Манафорт нелегально переводив мільйони доларів з України в США для Партії регіонів

За словами менеджера кампанії демократів, останнім часом виникає цілком реальне запитання, чи не є Дональд Трамп просто маріонеткою Кремля на цих виборах, враховуючи, що є ціла мережа його фінансових контактів з росіянами, які він відмовляється розкривати.

Нагадаємо, американське видання The New York Times опублікувало інформацію про те, що Манафорт міг отримати в Україні $ 12,7 мільйонів з "чорної каси" Партії регіонів.

Сам Манафорт відхрестився від отримання готівки з "каси" цієї української політсили.

У неділю, 21 серпня, американські журналісти повідомили, що заступник Пола Манафорта, який нещодавно засвітився у скандалі з "чорною касою" Партії регіонів, Костянтин Килимник міг бути пов'язаний з російською розвідкою.

У підопічних Манафорта - Віктора Януковича та Дональда Трампа - чимало схожих рис. Що поєднує політиків, дивіться у відеоінфографіці ТСН.ua:

Повʼязані теми:

Наступна публікація