Він голосував за Трампа: як виглядає типовий виборець мільярдера. Інфографіка

Він голосував за Трампа: як виглядає типовий виборець мільярдера. Інфографіка

Фото: Reuters

Портрет складений на основі результатів докладного опитування близько 25 тисяч виборців.

9 листопада стало відомо про перемогу республіканця Дональда Трампа на виборах президента США, на яких він обійшов кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

За його кандидатуру проголосувало 48,1% виборців. Вони віддали за республіканця 276 голосів. Демократка Гілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів вибірників.

На основі результатів докладного опитування близько 25 тисяч виборців про їх освіту, дохід, вік і колір шкіри "Meduza" склала портрет типового виборця Дональда Трампа.

Виходячи з опитування, типовий американець і прихильник Трампа виглядає приблизно так – це білий чоловік старше 45 років без вищої освіти. Він одружений і живе в маленькому містечку чи в селі. Християнин, ходить у церкву як мінімум раз на тиждень. Він виступає за депортацію більшості нелегальних мігрантів і будівництво стіни на кордоні з Мексикою та незадоволений роботою Барака Обами. Вважає, що наступне покоління американців буде жити гірше, ніж нинішнє. А головні проблеми в політиці, на його думку, – це імміграція і тероризм, а не зовнішня політика або економіка. Він вважає, що головна якість кандидата в президенти — це здатність забезпечити зміни.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація