Винахідливий росіянин жлуктить горілку в супермаркеті, аби не платити

Винахідливий росіянин жлуктить горілку в супермаркеті, аби не платити

Винахідливий росіянин жлуктить горілку в супермаркеті, аби не платити

Фото: YouTube/newsvlru

Заповзятливий чолов'яга випиває цілу пляшку залпом.

У російському місті Владивосток викрили 34-річного чоловіка, яки випиває оковиту в магазинах, аби не віддавати за неї гроші.

Росіянина ловили на споживанні спиртного у маркетах вже кілька разів та виписували штрафи. Іноді йому вдавалося покинути магазин безкарно.

Одного разу чоловікові викликали швидку - після випитого спиртного йому стало зле, пише VL.ru. У правоохоронних органах журналістам повідомили, що порушник неодноразово відвідував торгові точки в різних районах Владивостока, де залпом випивав пляшку горілки об'ємом 0,5 або 0,7 літра.

"Чоловік вдавав, що не розуміє, про що йдеться, і повідомляв, що на полиці вже стояла порожня пляшка і він з неї нічого не пив. У кількох випадках  правоохоронці, які прибували на місце, виписували йому штраф, але іноді зловмисникові вдавалося безкарно піти з магазину", - йдеться у повідомленні.

Кримінальну відповідальність росіянин не нестиме, оскільки збиток від випитої горілки становить всього кілька сотень рублів.

Один з випадків пиятики чоловіка зняла камера спостереження супермаркету. 

Нагадаємо, раніше у РФ трапився кричущий випадок - жінка продала свою 10-річну доньку педофілу за пляшку горілки. Чоловік, який купив дівчинку, зґвалтував її, після чого вона була госпіталізована.

Повʼязані теми:

Наступна публікація