VIP-меню та концерт російських зірок. "Аерофлот" проведе корпоратив за 65 мільйонів рублів

VIP-меню та концерт російських зірок. "Аерофлот" проведе корпоратив за 65 мільйонів рублів

«Аерофлот» шукає виконавця для проведення у березні цього року корпоративної премії «Злітна смуга» / Фото: ТСН.ua

Програма включає виступи не менше п'яти популярних російських артистів.

Російська авіакомпанія "Аерофлот" розмістила на сайті держзакупівель конкурсну документацію на проведення корпоративу. Захід, що має відбутися в березні цього року, оцінюється майже в 65 млн руб., пише РБК.



Згідно з документами, розміщеними на сайті держзакупівель, авіакомпанія "Аерофлот" шукає виконавця для проведення у березні цього року корпоративної премії "Злітна смуга". Звартість заходу становитиме 64,9 млн руб. Він відбудеться в Гостиному Дворі в Москві, планується, що його відвідають 1400 гостей. З них 300 осіб вказані як VIP-гості.

Програма заходу має включати два блоки: корпоративний (власне вручення премії "Злітна смуга" за десятьма номінаціями) та концертну програму (виступи не менше п'яти популярних російських артистів).

Сцена повинна бути площею не менше 200 кв. м, також передбачений танцпол площею не менше 240 кв. м. Окремим пунктом у документах зазначено меню для VIP-гостей і для звичайних гостей. Уточнюється, що забезпечувати харчування гостей повинна компанія міжнародного рівня.

Заявки на проведення заходу приймаються до 18 січня і будуть розглянуті 19 січня, йдеться в документі.

Раніше повідомлялося, що в Москві розмістять складальний майданчик лімузинів для перших осіб Росії в рамках проекту "Кортеж", на який в 2016 році передбачено виділення 3,7 мільярда рублів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація