Вірменія знищила диверсійно-розвідувальну групу ЗС Азербайджану

Вірменія знищила диверсійно-розвідувальну групу ЗС Азербайджану

Фото: Міністерство оборони Вірменії

Розвідувальна група Азербайджану покинула місце відразу після наступу військ Вірменії.

Як повідомляє Міністерство оборони Вірменії, Нагірно-Карабахською Республікою, біля населеного пункту Левонарх була виявлена і ліквідована диверсійно-розвідувальна група ЗС Азербайджану.

Про це повідомляє вірменське видання PanARMENIAN.

Також у повідомленні сказано, що група залишила на місці тіла загиблих і відступила від своїх позицій.

Нагадаємо, між Вірменією та Азербайджаном поновилися бойові дії. Міноборони Азербайджану повідомило, що в ніч на 2 квітня військові підрозділи Вірменії обстріляли прифронтові села з великокаліберних кулеметів, мінометів, гранатометів і важкої артилерії, повідомляє азербайджанське видання Oxu.az.

У зв'язку з цим, підрозділи армії Азербайджану, артилерійські частини і інші види військ в Агдере-Тертер-Агдамском і Ходжавенд-Фізулінському напрямку здійснили відповідні дії проти вірменських військ. За інформацією Міноборони Азербайджану, режим припинення вогню порушили саме вірменські війська.

Що стосується вірменської сторони, місцеві видання повідомляють про масштабну атаку з боку військ Азербайджану, досконалою по всій лінії зіткнення. В ході цієї атаки були здійснені ракетні обстріли.

За даними вірменського видання Panarmenian, 2 квітня о 08:30 ранку азербайджанські збройні сили застосували РСЗВ БМ-21 "Град" за напрямом Мартуни. У зв'язку з цим загинула 12-річна дитина, ще двоє дітей отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація