Вирвані дерева та затоплені готелі. По Сочі пройшовся потужний ураган

В одній із будівель потужний вітер зніс частину даху.

На курорті Сочі, що в Росії, з 3 грудня вирує потужний ураганний вітер та шторм. У місті ввели режим підвищеної готовності екстрених служб через негоду.  

Хвилі заввишки кілька метрів почали затоплювати перші поверхи готелів, передає Maks Portal.

"Бурхлива стихія в Сочі сьогодні не залишила без уваги й елітні будинки, розташовані на Імеретинському курорті. Потужний шторм, що розігрався на узбережжі, подолав берегозахисні споруди і з усією силою обрушився на прибудинкові території, дитячі майданчики та інші споруди", - йдеться у повідомленні.

Через негоду учора, 3 грудня, у місті були  проблеми з транспортом. Кілька десятків авіарейсів затримувалися з відправленням. Наразі повідомляється, що  аеропорт Сочі почав працювати у звичайному режимі.

Окрім того, шквальний вітер валив дерева, стовпи та нищив будинки. В одній із будівель потужний вітер зніс частину даху. Очевидці публікували фото наслідків стихії у соціальних мережах. 

Нагадаємо, раніше по центральній Америці пройшовся ураган ОттоСотні людей були змушені залишити свої домівки, тікаючи до безпечних районів від можливих повенів, зсувів та руйнівних вітрів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація