Військовий-зрадник у Мережі розсекретив опорний пункт РФ у Сирії

До анексії Криму Російською Федерацією військовий давав присягу на вірність Україні.

Волонтери міжнародного співтовариства InformNapalm знайшли у соцмережі ВКонтакте профіль морського піхотинця Микити Горевого, який розсекретив розташування російського опорного пункту морської піхоти, розташований в 7 км від бази в Сирії.

Волонтери зазначають, що Горевий - військовослужбовець військової частини №13140, 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ (пункт постійної дислокації - м. Севастополь, яке тимчасово окуповане РФ)

Також волонтери зазначили, що в ході аналізу соціального профілю ВКонтакте були отримані дані, що Микита Горевий - військовослужбовець-зрадник. До анексії Криму Російською Федерацією він давав присягу на вірність українському народу, "тепер він служить вже інтересам РФ і виконує злочинні накази Кремля в Сирії".

Горевого відправили в Сирію, він встиг опублікувати у відкритий доступ інформацію, яка допомогла визначити місце розташування опорного пункту російських військ за 7,5 км від авіабази Хмеймим.

Завдяки Горевому стало відомо, що перекидання російських морських піхотинців з авіабази Хмеймим до опорного пункту здійснюється на вертольоті Мі-8. А по завершенні терміну "відрядження в Сирію" морпіхів доставляли додому на літаку Іл-76МД, реєстраційний номер RA-76763, серійний номер 0073480413.

Повʼязані теми:

Наступна публікація