Вульгарні танці та ковбаса на грудях. У РФ взялися перевіряти алкогольну вечірку у шкільному басейні

Вульгарні танці та ковбаса на грудях. У РФ взялися перевіряти алкогольну вечірку у шкільному басейні

Вульгарні танці та ковбаса на грудях. У РФ взялися перевіряти алкогольну вечірку у шкільному басейні

Кадр з відео / Фото: YouTube/Good Doctor

Відео розваг опублікували у Мережі. 

У російському місті Володимир розгорівся скандал довкола вечірки, яку група людей влаштувала в орендованому басейні місцевої школи №42.

Інцидент трапився ще у листопаді, однак великого розголосу набув лише зараз. Компанія молодих чоловіків та дівчат орендували приміщення з басейном в адміністрації навчального закладу. Всередині вони вживали алкоголь, виливали його у воду, відверто танцювали, їли ковбасу з дівчини у купальнику та курили.

Відео їхніх розваг невдовзі було опубліковано на YouTube.

Один з учасників  – Ілля Виноградов -  розповів "Медузі", що всі умови було погоджено із адміністрацією школи. За його словами, угода на користування приміщення була складена на три години - з 18:00 до 21:00.

"Вони бачили, що ми несемо з собою: музичні колонки і пакети з алкоголем і їжею. Все було дозволено і обумовлено заздалегідь", - пояснив Виноградов.

Він стверджує, що коли із друзями приїхав до школи, там вже не було дітей, а "оргій та вандалізму" ніхто не робив: "Ми там відпочили, після чого все зібрали і забрали з собою сміття".

Після публікації відео у соцмережах 3 грудня адміністрація школи подала заяву до Володимирського управління МВС РФ "за фактом хуліганських дій" з боку групи осіб, які орендували басейн. За вказаною справою почали проводити перевірку.

5 грудня до справи підключився Слідчий комітет РФ.  У відомстві мають надати оцінку діям посадових осіб. Слідчі кажуть, що угода на оренду шкільного басейну дійсно була укладена - але за статутом школи здавати басейн можна тільки для спортивних заходів.

За інформацією мерії, бактеріологічний аналіз води в басейні школи № 42 "не виявив відхилень від норми".

Директор начального закладу Ірина Терентьєва заявила, що більше не здаватиме басейн фізичним особам.

"Здавати фізичним особам весь басейн ми більше не будемо. Тому що, ось бачите, відповідальності ніякої", - говорила вона.

Нагадаємо, раніше у російському селищі Под'яково влаштували скандальну посвяту для першокурсників – студентів історичного факультету Кемеровського університету змусили роздягнутися догола. На турбазі вишу старшокурсники запропонували дітям взяти участь у незвичному конкурсі - потрібно було знімати з себе одяг, кожна деталь якого давала певну кількість балів. Ніхто не був проти, допоки не з'ясувалося, що треба знімати і нижню білизну.

 

 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація