WikiLeaks хоче оприлюднити податкову декларацію Трампа

WikiLeaks хоче оприлюднити податкову декларацію Трампа

Фото: Reuters

Портал різко розкритикував поведінку президента США.

WikiLeaks закликав користувачів Мережі надіслати їм податкову декларацію президента США Дональда Трампа.

Таке повідомлення з'явилося у Twitter порталу.

"Радниця Трампа Келліенн Конвей заявила сьогодні, що він не буде оприлюднювати свою податкову декларацію. Значить, ми її покажемо", - йдеться у повідомленні, в якому додається адреса, куди надсилати декларацію.

У WikiLeaks різко розкритикували Трампа за порушення своєї обіцянки оприлюднити інформацію про сплату податків. Там вважають, що це гірше ніж схвальні промови Гілларі Клінтон у фінансовій компанії Goldman Sachs, які оприлюднив WikiLeaks і які свідчили про її близькі зв'язки з Уолл-Стріт, що багатьма американцями сприймалося дуже негативно.

Нагадаємо, 20 січня у Вашингтоні Дональд Трамп був приведений до присяги і став 45-м президентом США. Під час церемонії він подякував екс-президентові Сполучених Штатів Бараку Обамі за мирну передачу влади. 

Перший день Трампа розпочався із масових мітингів проти нього. У Вашингтоні зібралося до півмільйона людей. Подібні мітинги відбулися ще в понад 670 містах у всьому світі. Люди невдоволені висловлюваннями Трампа, зокрема сексистськими фразами проти жінок, а також його майбутньою політикою. 

Початок нового життя у Штатах: сигнали для України

Початок нового життя у Штатах: сигнали для України

Повʼязані теми:

Наступна публікація