Американського телеведучого можуть звільнити за вульгарне обговорення жінок із Трампом

Американського телеведучого можуть звільнити за вульгарне обговорення жінок із Трампом

Фото: flickr.com

Кар'єру американської телезірки зруйнував відеозапис 2005 року.

Популярного ведучого телеканалу NBC Біллі Буша відсторонили від роботи в ніч проти понеділка, 10 жовтня, а наразі вирішують питання щодо його звільнення.

Усе це спіткало його через спливання на поверхню відео 11-річної давності, в якому видно, як Буш разом із Дональдом Трампом грубо обговорює жінок. Про це повідомляє видання The New York Times.

Фрагмент із запису передачі Access Hollywood з'явився в мережі трохи менше тижня тому. Тоді на телеканалі NBC гадали, що відкараскаються від звинувачень простим вибаченням Буша в прямому ефірі за витівки 2005 року.

Однак, поширення запису Мережею викликало бурхливу реакцію серед глядачів телеканалу зокрема. 

"Сторінку Буша у Facebook атакували тисячами несамовитих коментарів. Дві жінки, яких Буш і Трамп обговорювали в запису, — колишня ведуча передачі Access Hollywood Ненсі О'Делл та акторка з серіалу Days of Our Lives Аріанна Цукар — також вихідними висловили своє розчарування з цього приводу", — зазначають у виданні. 

Відтак керівники NBC зрозуміли, що крах кар'єри Буша може завдати значних збитків телеканалу, а отже, вони розпочали процес звільнення телеведучого.

Біллі Буш, своєю чергою, таки вийшов у ефір в п'ятницю й заявив, що йому "дуже соромно".

Нагадаємо, скандальне відео "злили" в Мережу 7 жовтня, за місяць до голосування, а також за два дні до другого раунду теледебатів Дональда Трампа зі своєю суперницею, кандидатом від демократів Гілларі Клінтон.

У записі видно, як телеведучий Біллі Буш сміється з розповідей Трампа про його намагання переспати з телеведучою NBC

Повʼязані теми:

Наступна публікація