Як живе найізольованіша в світі Північна Корея: фото та відеорепортаж з Instagram

КНДР стабільно викликає інтерес через відсутність інформації про повсякденне життя.

1 травня 1948 року було оголошено про створення Корейської Народної-Демократичної Республіки. Тобто сьогодні "найізольованіша" країна у світі відзначає річницю – 68 років.

КНДР стабільно викликає інтерес у ЗМІ та блогерів, і однією з причин цього інтересу є відсутність інформації. Інформприводи, що відходять за межі кордонів КНДР, обростають міфами, а лідер держави Кім Чен Ин стабільно стає героєм коубів і фотожаб.

КНДР, тим не менш, замислюється про репутацію. Так, наприклад, ролик "Enter Pyongyang" про повсякденне життя Пхеньяну був знятий за підтримки держави. Він був опублікований великими онлайн-виданнями по всьому світу, які особливо наголошували, що процес виробництва ролика на кожному етапі контролювався чиновниками з Північної Кореї.

У зв'язку з річницею створення КНДР, і щоб мати приблизне розуміння про те, як живе держава, ТСН.ua зібрав найбільш виразні Instagram-фото, опубліковані з Пхеньяну, столиці КНДР, яка носить неофіційне звання "найбільш закритої у світі держави".

Крім того, з моменту утворення КНДР саме ядерне питання було одним із ключових у політиці країни. Зокрема, саме із ядерною програмою КНДР роками борються Сполучені Штати та числені міжнародні організації.

Однак, попри це, країна не припиняла нові розробки та випробування. Особливо "брязкання зброєю" активізувалося після того, як лідером країни став Кім Чен Ин. 

Попри санкції та міжнародне засудження, голова Північної Кореї не тільки заохочує розробки новітньої смертельної  зброї, але й часто відвідує випробування.

Дізнатися більше про те, як КНДР нарощувала ядерну міць відтоді, як Кім Чен Ин очолив країну та що вже втілила у життя, можна із інфографіки нижче. 

ядерна програма КНДР

Повʼязані теми:

Наступна публікація