З'явилося моторошне відео кривавих терактів у Багдаді

З'явилося моторошне відео кривавих терактів у Багдаді

Фото: Reuters

Вибухи забрали життя щонайменше 82 людей.

У соцмережах з'явилися відео кривавих терактів у столиці Іраку Багдаді, які забрали життя щонайменше 82 людей.

Один з вибухів стався у центральному районі міста Карада, де розташовано багато магазинів, кафе і ресторанів, які в священний місяць Рамадан завжди заповнені саме після заходу сонця - коли перестають діяти суворі обмеження обов'язкового для мусульман посту. Тут загинули 80 людей внаслідок вибуху вантажівки-рефрижератора.

На відео видно саме масштабну пожежу на головній вулиці Карада після вибуху. Вранці стало зрозуміло, що принаймні чотири будівлі серйозно пошкоджені або частково зруйновані.

Інший вибух, який стався на узбіччі дороги на ринку а Аль-Шааб – популярному шиїтському районі на півночі іракської столиці, забрав щонайменше двох людей.

Відповідальність за теракти взяла на себе "Ісламська держава". Влада Іраку наразі не підтверджує цю інформацію.

Нагадаємо, що на початку червня у Багдаді прогриміло два потужних вибухи, жертвами яких стали більше двох десятків людей. Перший вибух стався в торговому кварталі на сході Багдада, де терористи підірвали припаркований на узбіччі автомобіль із вибухівкою. Друга машина, за кермом якої був бойовик-самогубець, злетіла у повітря на армійському блокпості в північному передмісті Багдада.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація