Закривавлений і з синцем під оком. Мільярдер Річард Бренсон серйозно травмувався на велосипеді

Закривавлений і з синцем під оком. Мільярдер Річард Бренсон серйозно травмувався на велосипеді

Закривавлений і з синцем під оком. Мільярдер Річард Бренсон серйозно травмувався на велосипеді

Фото: instagram.com/Richard Branson

Один з найбагатших британців вилетів з сідла велосипеда через "лежачого поліцейського".

Британський підприємець, засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон сильно травмувався після своєї останньої поїздки на велосипеді.

Багатій катався островом Вірджин-Ґорда разом зі своїми дітьми, коли перечепився через "лежачого поліцейського" на дорозі й полетів через кермо велосипеда додолу шкереберть. Про це він написав у своєму блозі на Virgin.

"Щойно я перечепився й "полетів" — перед моїми очима пробігло все моє життя, я думав, що загину,  — розповів Бренсон. — Після приземлення я не міг повірити, що залишився живим і навіть не паралізованим. Мій велосипед полетів далі зі скелі й зник".

Бренсона з Віргінських островів відправили до Маямі, де йому зробили кілька рентген-знімків й надали допомогу. 

 

Genuinely thought I was going to die as I fell headfirst & bike disappeared off cliff. I'm lucky! Thanks for all your well wishes

Фото опубликовано Richard Branson (@richardbranson)Авг 26 2016 в 5:53 PDT

Попри таку пригоду й чисельні ушкодження, мільярдер таки сподівається наступного місяця продовжити свій тренінг з людської витривалості.

"Моя позиція завжди була такою: якщо ви падаєте обличчям додолу, ви хоча б рухаєтеся вперед. Усе, що вам потрібно зробити — це встати й спробувати все спочатку. Принаймні я практикую те, чого навчаю інших, дарма що буквально", — заявив підприємець.

Як повідомлялося раніше, Бренсон хоче створити надзвуковий літак, швидший і дешевший за Конкорд. За задумом, літак Boom має долітати з Лондона до Нью-Йорка всього за три з половиною години.

Повʼязані теми:

Наступна публікація