Заступник Керрі продовжить переговори держсека США в Москві

Заступник Керрі продовжить переговори держсека США в Москві

Фото: ТАСС

Американський чиновник перебуватиме в російській столиці до кінця березня

Заступник держсекретаря США з політичних питань Томас Шеннон вирушив з візитом до Москви для продовження обговорення питань, які підіймались під час візиту Джона Керрі до російської столиці минулого тижня.

Згідно з повідомленням прес-служби Державного департаменту США, Шеннон перебуватиме в Росії до 31 березня. Під час візиту заплановані зустрічі американського чиновника із російськими високопосадовцями.

"Томас Шеннон перебуватиме в Москві 28-31 березня для проведення зустрічей з високопоставленими російськими офіційними особами в продовження зустрічей держсекретаря Керрі минулого тижня", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Шеннон планує зустрічі із членами російської громадянської спільноти, а також візьме участь у заходах у посольстві Москви.

Нагадаємо, минулого тижня з візитом Росію відвідав держсекретар США Джон Керрі, який зустрівся із президентом РФ Володимиром Путіним. Високопосадовці вели переговори протягом 4 години за зачиненими дверима.

Зокрема, на зустрічі обговорювались питання перемир'я в Сирії, звільнення Надії Савченко, ситуація на Донбасі та можливе зняття санкцій із Росії.

Незважаючи на тривалу зустріч, Керрі все ж заявив, що "подразники" між РФ та США присутні з обох боків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація