Жарти Кремля. Путін посміявся над Керрі, який приїхав до Москви із червоною валізкою

Жарти Кремля. Путін посміявся над Керрі, який приїхав до Москви із червоною валізкою

Фото: ipress.ua

Російський президент одразу ж припустив, що Держсекретар США привіз у валізі гроші

Вчорашній візит Джона Керрі до Москви розпочався із невдалого жарту російського президента Володимира Путіна про валізи американського гостя.

На початку зустрічі, очільник Кремля висловив розчарування з приводу того, що Керрі сам ніс свої речі.

"З одного боку це дуже демократично, а з іншого, думаю зовсім кепські справи в США, якщо нікому донести валізи держсека. Але ніби економите. Все добре! Серйозних скорочень немає", - сказав Путін.

Втім на цьому жарти кремлівського очільника не закінчилися. Путін припустив, що у валізі Керрі могло бути щось доволі цінне, що Держсекретар США не міг нікому довірити. Тож, російський президент подумав, що у валізі гроші, які допоможуть РФ та Америці торгуватись.

Після таких жартів Путін перейшов до обговорення більш серйозних питань, аніж вміст валізи Керрі.

По завершенню зустрічі з Путіним Джон Керрі відреагував на жарти очільника Кремля. Втім, не зізнався журналістам, що ж знаходиться у його таємничій валізі, вмістом якої так цікавився Путін.

Держскеретар США заявив, що все ж вгамував цікавість російського президента і про те, що було у його валізі, знає лише він та Путін.

"Це секрет. Тільки президент Путін і я знаємо, що там '", — сказав Керрі.

Одним із головних питань на переговорах стали санкції США проти РФ. Джон Керрі заявив, що президент США Барак Обама готовий зняти санкції з Росії, якщо всі положення Мінських домовленостей по Україні будуть виконані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація