Жертвами стрілка у канадській школі стали його брати та донька мера

Жертвами стрілка у канадській школі стали його брати та донька мера

У школі вчиться майже тисяча дітей / Фото: Reuters

Спочатку школяр розправився із родичами.

Учень, який влаштував у п'ятницю, 22 січня, стрілянину у школі маленького міста Ла-Лош у Канаді, убив своїх братів та доньку виконуючого обов'язки мера.

Останні інформацію про нападника повідомили у агенстві Reuters із посиланням на самого очільника міста Кевіна Жанв'є та на близького друга сім'ї.

За уточненими даними, жертвами стрілка стали не п'ятеро, а четверо осіб.

Повідомляють, що спочатку хлопець, який був озброєний, вдома застрелив двох своїх братів, а потім прийшов до школи, де атакував 23-річну доньку виконуючого обовязки мера Марію, яка працювала вчителькою та її помічника.

"Він вистрелив у двох своїх молодших братів перед тим, як піти до школи та застрелити вчительку та її помічника", - повідомив друг родини Джо Лемегр.

"Я знаю родину. Їхня мати працювала у Форт МакМюрей, а їхній дідусь пішов на озеро Медоу. Ось, коли він їх розстріляв", - додав Лемегр.

Наразі місцеві посадовці не повідомили можливу причину такої агресії та імені нападника.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, який наразі перебуває на економічному форумі в Давосі від імені всіх громадян країни висловив співчуття рідним і близьким загиблих при стрілянині. "У цей важкий день вся країна тужить разом з жителями Ла Лош і Саскачевану", - йдеться в повідомленні прес-служби політика.

Слід зауважити, що сусідня країна - США - постійно потерпає від стрілянини у громадських містах, зокрема, школах. У квітні у штаті Огайо невідомий відкрив вогонь у школі. В результаті він поранив 14-річного підлітка і 20-річного чоловіка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація